Vacatures PI Nieuwersluis & Vergadercentrum DJI

Werken bij DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen) betekent dat je staat voor een mensgerichte en professionele aanpak. Het houdt in dat je uitdagend werk en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden krijgt in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving.

PI Nieuwersluis is voortdurend op zoek naar nieuwe collega's, check hier onze openstaande vacatures! Onze vacatures staan ook op www.werkenvoornederland.nl en www.werkenbijdji.nl, maar als je hier klikt wordt je automatisch de goede kant op gestuurd. 

 

VACATURES

ARBEIDSBEGELEIDER, ER ZIT MEER ACHTER


Begeleid en leer gedetineerden nieuwe vaardigheden voor een succesvolle terugkeer in de maatschappij. Binnen de penitentiaire inrichting in Nieuwersluis ben jij hun arbeidsbegeleider op de arbeidszaal. Jij zorgt dat de groep het productiewerk volgens planning en de afgesproken kwaliteit uitvoert.

https://www.werkenbijdji.nl/vacature/begeleiding-en-bewaring/arbeidsbegeleider-14


COMPLEXBEVEILIGER

Jij bent als complexbeveiliger het visitekaartje voor de penitentiaire inrichting in Nieuwersluis. Vanuit deze functie houd je toezicht op alles wat er in en rondom de locatie gebeurt. Je beschermt daarmee de veiligheid. Ook de correcte begeleiding en controle van gedetineerden en bezoekers valt onder jouw verantwoordelijkheid.

https://www.werkenbijdji.nl/vacature/beveiliging/complexbeveiliger-6


PENITENTIAIR INRICHTINGSWERKER

Gedetineerden 1-op-1 begeleiden binnen de muren van de penitentiaire inrichting in Nieuwersluis. Jij zorgt voor de juiste ondersteuning bij het dagprogramma en helpt bij problemen en vragen vanuit je rol als penitentiair inrichtingsmedewerker.

https://www.werkenbijdji.nl/vacature/begeleiding-en-bewaring/penitentiair-inrichtingswerker-44484

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info