Door bij ons te vergaderen draagt u bij aan een grotere zelfredzaamheid van gedetineerden en hun kans op een geslaagde re-integratie!

Het Team van het Vergadercentrum DJI bestaat uit een combinatie van medewerkers van DJI en gedetineerden die in de laatste fase van zijn of haar detentie zitten. De gemotiveerde dames en heren van het Vergadercentrum DJI staan voor u klaar tijdens uw verblijf bij ons. 

De werkzaamheden van de gedetineerde dames en heren binnen het vergadercentrum zijn zeer divers. Zij werken in de personeelskantine (MOM's Kitchen), productiekeuken, de MESS (restaurant), als barista, gastvrouw of zaalmedewerker. 

Het Vergadercentrum DJI is een erkend leerbedrijf met gedreven en vakkundige medewerkers die al onze “potentials” opleiden met een vakdiploma waar menig werkgever trots op zal zijn. De dames en heren verlaten de PI met volwaardige diploma’s in het vakgebied naar keuze. Zij krijgen de mogelijkheid zich op te leiden in de horeca, schoonmaak of tuin.

Voor de horeca betekend dat de dames of heren de mogelijkheid krijgen om de SVH opleiding te halen, een opleiding tot wereldwijd SCA erkend Barista of cateringmedewerker OCC-B. Ook gastvrouw of gastheer en de HACCP behoren tot de mogelijkheden.

De schoonmaakopleiding bereidt de dames en heren voor in een wereld van reiniging met verschillende specialisaties.  Zo volgen zij een SVS schoonmaak opleiding met een eventuele specialisatie in vloeropleiding of bloed en fecaliën. Specialistisch werk wat niet voor iedereen is weggelegd!  

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info