BARISTA COFFEE

Bij het Vergadercentrum DJI kunt u genieten van de heerlijkste barista coffee en verse thee. In samenwerking met de Verdi koffiegroep de Dutch Coffee Academy en de Barista Company biedt het Vergadercentrum DJI u een heerlijke en eerlijke koffie gemaakt en geserveerd door onze SCA gecertificeerde barista dames!
Organic Coffee by Verdi is een luxe blend met zorgvuldig geselecteerde espressobonen. Het Fairtrade label garandeert dat de koffie voor een eerlijke prijs is gekocht van corporaties van boeren in ontwikkelingslanden en tegelijkertijd ook een bijdrage levert aan betere leef- en werkomstandigheden voor de boeren. Tijdens het verbouwen worden geen chemische pesticiden gebruikt. Dit is niet alleen goed voor mens en omgeving, maar geeft de bonen in deze blend ook een unieke velvet finish. Het resultaat is een espresso in zijn puurste vorm.

Alle koffiebonen van Organic by Verdi worden verantwoord verbouwd in Peru en Mexico en worden zorgvuldig geselecteerd uit eersteklas seizoenoogsten. Het resultaat is een klassieke, high-end, Italiaanse espresso met tonen van cacao, een kruidig aroma en een intense bite. Een heerlijke melange waar levendigheid en een krachtige smaak samenkomen in een perfect gebalanceerde, aromatische melange.


Een kwalitatief goed kopje koffie is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. Even lekker een kopje koffie drinken in de stad is allang niet bijzonder meer. Ook de mogelijkheden voor consumenten om zelf thuis hoogwaardige koffie te zetten zijn tegenwoordig eindeloos. Dit biedt voor de horecaondernemer zowel kansen als uitdagingen.

Hiervoor bieden wij diverse soorten trainingen aan. Dit kan variëren van een (opfris)workshop van een paar uurtjes tot een complete opleiding tot barista professional. Je wilt je tenslotte als ondernemer je gasten een mooi kopje koffie voorzetten waar ze voor terugkomen, maar dan moet je er voor zorgen dat je eigen kennis up-to-date blijft! Wij zijn officieel Authorised Trainer van de SCA. Bij ons kun je terecht voor het behalen van internationaal erkende barista certificaten.In 2006 is Barista Company opgericht, met als doel de koffiebeleving in Nederland te optimaliseren. Nu is Barista Company uitgegroeid tot één van de grootste hospitality specialisten in Nederland, met de focus op koffie, thee en smoothies.

Barista Company streeft ernaar de beste te zijn op het gebied van koffiebeleving, theebeleving en smoothiebeleving. Elke dag zijn al hun collega’s bezig met heel veel plezier bezig dit waar te maken. Zij zijn dan ook binnen korte tijd gegroeid met als gevolg dat ze de grootste en meest bijzondere evenementen mogen voorzien van koffie, thee of smoothies. Door kwaliteit te leveren op het gebied van heerlijke koffie, mooie machines, unieke en ludieke koffiebarren en geweldige service overtreffen zij zichzelf iedere keer weer. Want als zij zelf niet de beste zijn, hoe kunnen zij jou dan de allerbeste service bieden?


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info