Diner? bij ons is het een Private Dinner!

Bij het Vergadercentrum DJI kunt u aansluitend aan uw bijeenkomst, als afsluiting van uw teamdag of na de borrel heerlijk dineren vanaf 20 personen (dit is afhankelijk van uw wensen). Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw dag perfect af te sluiten. De keuze is aan u, u kunt kiezen uit bijvoorbeeld een buffet, een keuze menu of misschien iets speciaals?

Onze menu's en gerechten zijn met zorg samengesteld en worden aan het seizoen aangepast. Geeft u onze chef en dames de vrije hand of gaat u liever voor iets bekends? Wij houden uiteraard rekening met allergieën en individuele wensen.

 

Buffet

Onze buffetten zijn er voor iedereen, of u nu vegetarisch, een vlees of een vis liefhebber bent! Wij bieden u de mogelijkheid om een 2, 3 of 4 soorten buffet te kiezen. Onze buffetten hebben standaard 3 voorgerechten, uit elke "categorie" 1. daarnaast kunt u per categorie kiezen voor 2 of meer soorten. Het "toetje" hoort er natuurlijk ook bij. Wilt u hierna na nog een Barista koffie met of zonder friandises?

Buffet HvB ( 2 soorten) € 30

* 3 voorgerechten, 2 gerechten per categorie, vis, vlees of vegetarisch en 2 soorten desserts.

Buffet Gevangenis ( 3 soorten) € 37,50

* 3 voorgerechten, 3 gerechten per categorie en 3 soorten desserts

Buffet Beperkt Beveiligd ( 4 soorten) € 42,50

* 3 voorgerechten, 4 gerechten per categorie en 4 soorten desserts


À la carte

Onze à la carte menu's kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wilt, wij bieden u een 3, 4 of 5 gangen menu aan met met de vis, vlees en vegetarische gerechten. Laat u de keuze aan ons of wilt u specifiek een gerecht op de kaart, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wilt u eens iets anders, bijvoorbeeld 2 gerechten of een 7 gangen diner, ook dit is mogelijk. Uiteraard houden wij rekening met allergieën en dieet wensen. 

À la Carte - 3 gangen € 37,50

Ons 3 gangen à la carte diner bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht of barista koffie. U heeft hierbij de keuze uit vlees, vis of vegetarisch. 

À la Carte - 4 gangen € 42,50

Bij het 4 gangen à la carte diner krijgt u een soep vooraf en daarna een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht of barista koffie. U heeft hierbij de keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Ook de soep komt in deze 3 keuzes!

À la Carte - 5 gangen € 50

Het 5 gangen à la carte menu is onze "full option" en bestaat uit soep, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht en barista koffie met friandises. U heeft hierbij de keuze uit vlees, vis of vegetarisch


Een keer iets anders?

Een BBQ, een themabuffet of een feestje? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen, neem voor uw wensen contact op met het vergadercentrum. 

Het Vergadercentrum DJI werkt met seizoen producten, hierdoor wisselt de kaart per kwartaal en eet u nooit hetzelfde! 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info